Vrouwencirkel met Pernille Smaal

“Where women come together magic will happen” (anonymous)

Delen. Verbinden. Vertragen.

Hoofd, lichaam en hart verbinden.

Ervaren. Voelen. Zijn.

Al eeuwen komen vrouwen samen in cirkels om hun wijsheden te delen, elkaar te steunen en hun vrouwelijke kracht te verdiepen. Dit doen ze via rituelen, dans, verhalen, zang en meditatie.

Ergens zijn we dat kwijtgeraakt en hebben we bedacht dat we het allemaal alleen moeten kunnen doen.

Een vrouwencirkel is een plek waar iedere vrouw de ruimte en vrijheid krijgt te reflecteren, te delen en om te ervaren wat het is om in verbinding met andere vrouwen te staan.

Even uit de drukte van alledag te stappen en terug te komen bij jou als vrouw-zijn. Om naar binnen te keren en op te laden.

Het is een warme en veilige plek waar je kan delen vanuit je hart. Vrij van oordelen en ongevraagd advies in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht. Alle vrouwen zijn in de cirkel gelijkwaardig aan elkaar. Elke vrouw heeft haar eigen karakter, passie, levenservaring, wijsheid en compassie die zij heeft te geven in de cirkel. Maar als vrouwen hebben we vaak ook gedeelde thema’s, angsten en zorgen. Voelen dat je niet de enige bent, en je daarin niet alleen staat, kan heel helend werken. Het is een plek om elkaars talenten en kracht te zien, elkaar te steunen en te inspireren waardoor we zelf en samen mogen en kunnen groeien.

Wat kun je verwachten:

Openingscirkel
Meditatie en yoga
Bewegen en/of dans
Journalen
Thee met wat lekkers
Afsluitende cirkel

Wanneer: vrijdag 7 juli, van 19:00 tot 21:30

Investering: 42,50 p.p

Ervaring met yoga is niet nodig. Er is plek voor 10 vrouwen.

1682943907815
Back to top of page