WINTER RESTORATIVE &YOGA NIDRA met Pernille

December…Een van de drukste maanden van het jaar. Sinterklaas, cadeautjes, grote schoonmaak en Kerst diner. Onze to-do lijstjes worden steeds langer. Alles en iedereen vraagt jouw aandacht.

Maar…what about YOU?

Heb jij in deze drukke periode een paar uurtjes voor jezelf ingepland? Een paar uurtjes om te ontspannen, om te onthaasten? Om vervolgens ook te kunnen genieten van de feestdagen?

Wij hebben zo’n moment voor JOU gepland!

Op 10 december (zondag) van 10:00 tot 12:00 uur verwelkomen wij jou graag bij onze Winter yoga special! Oase van rust in de drukte van december!

Twee uur lang geen prikkels en geen “to-do” lijstjes.

Twee uur lang wordt er VOOR JOU gezorgd.

Twee uur lang complete ontspanning, rust en “me-time”.

Stel je voor: kaarslicht, de geur van etherische oliën. Wij beginnen de special met een meditatie onder een zachte deken. Daarna volgen er Restorative yoga houdingen (met “touch”/aanraking van Pernille waardoor jij dieper in je lichaam zakt). Na Restorative yoga volgt Yoga Nidra, een hele ontspannende vorm van yoga die je steeds dieper in rust en ontspanning brengt.

Je voelt je ontspannen. Je voelt je weer in balans. Je voelt nieuwe energie in je lichaam.

Vaak wanneer jij helemaal ontspannen bent, krijg jij nieuwe ideeën en nieuwe inzichten! Waarom? Omdat jij weer in verbinding met jezelf bent!

Wij eindigen de workshop met een kopje warme thee en vegan lekkernijen.

Voel je innerlijk JA?

Schrijf je dan in voor de Winter special via onze site www.yogastudiozuidlanden.nl.

Er is plek voor max 10 vrouwen en VOL=VOL.

Back to top of page