Workshop ``Yoga & Human Design`` met Annegré en Natalia

Ontdek je Human Design en je energietype!

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten en valkuilen. Het geeft inzicht in de manier waarop jij bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Hiermee helpt het je om de beste versie van jezelf te worden, namelijk: jezelf.

Velen van ons hebben ons leven ingericht zoals dat van ons wordt verwacht, we moeten overal goed in zijn en we streven allemaal ongeveer hetzelfde na. We passen ons aan, omdat we bang zijn om anders te zijn of simpelweg omdat we niet beter weten. Maar als dit de bedoeling zou zijn, waarom heeft iedereen bij de geboorte dan iets anders meegekregen?

Human Design gaat er vanuit dat ieder mens uniek is en zijn/haar eigen rol heeft in het geheel. Deze rol wordt dus bepaald op het moment van geboorte. Betekent dit dat je rol – en dus eigenlijk je lot – al vastligt bij je geboorte? Zeker niet! Andere rollen kosten alleen meer moeite en energie en je  zult meer weerstand ervaren. Dus wil jij meer rust ervaren, meer balans, plezier, flow en energie? Leer dan met de hulp van je persoonlijke chart je eigen design te lezen en te leven.

Op basis van je geboortedatum, -tijd en -plaats kan jouw unieke design berekend worden; jouw unieke blauwdruk. Deze blauwdruk geeft inzichten over jezelf en is daarmee een tool voor zelfonderzoek.

In deze 2 uur durende workshop leer je de basisprincipes van Human Design en hoe je JOUW eigen design kunt lezen en toepassen. Je ontdekt hoe je meer in lijn kunt komen met jouw ware natuur, hoe je je innerlijke stem kunt volgen en je volle potentieel kunt leven.

Je leert ook hoe je jouw energietype kunt herkennen en benutten en hoe je jouw energie kunt afstemmen op jezelf en je omgeving. Je krijgt praktische tips om je design en je energietype te integreren in je leven.

Wij beginnen de workshop met een bodyscan, meditatie en een paar yoga oefeningen.  Daarna vertelt Annegré Wijkstra (Human Design expert, coach en trainster) over jouw persoonlijke Human Design chart. Om jouw persoonlijke chart te berekenen, heeft Annegré je naam, je geboortedatum, je geboorteplaats en exacte geboortetijd nodig. Je kunt een mail met deze gegevens voor 3 april a.s. naar info@yogastudiozuidlanden.nl sturen. Is jouw geboortetijd niet via jouw geboortekaartje, geboortetegel of andere documenten te achterhalen? Bij de gemeente waar je geboren bent is het mogelijk om een geboorteakte op te vragen.

Aan het eind van de workshop drinken wij gezamenlijk een kopje thee met iets lekkers. Er is ook ruimte om vragen te stellen over je persoonlijke chart.

Wees welkom om deze unieke reis naar jezelf te maken en je te verbinden met anderen die ook hun design en hun energietype willen ontdekken en leven.

Er zijn maar 10 plekken beschikbaar!

Wanneer: zondag 7 april (10:30 – 12:30)

Investering: 37,50 p.p.

Back to top of page