Yin Yoga special ``LOSLATEN``

Zondag 7 november Herfst Yin Yoga special “LOSLATEN” (10 00 – 12 00 uur) met Natalia Boorsma en Ivonne v/d Waard

Als de astronomische herfst begint, bewegen we van yang naar yin: van uitgaande (zomer)energie naar ingaande (herfst)energie. De energie van het najaar kun je vergelijken met de energie van de zonsondergang of de afnemende maan. Het wordt donkerder, kouder en stiller; de natuur trekt zich terug. Wanneer jij je afstemt op de cyclus van de seizoenen, keer je nu naar binnen.

De herfst leert ons dat in loslaten veel schoonheid schuilt. Ze laat ons genieten van een rijk kleurenpalet en de aardse geur van het najaar. Als mens, ervaren wij loslaten lang niet altijd als prettig. Dat terwijl loslaten ruimte schept voor nieuwe ervaringen, kansen en ideeën.

Wat als jij jezelf deze herfst eens toestaat om mee te bewegen met de natuurlijke flow van het seizoen en los laat wat jou niet langer dient?

In onze twee uur lang durende special gaan wij yin yoga oefeningen doen die ons helpen om los te laten. Alle yoga oefeningen zijn zittend of liggend, neem dus een paar warme sokken en een warme trui mee! Aan het eind van de special ontvang jij desgewenst een korte “finishing touch” massage van Ivonne (hollistische wellnesspraktijk Binnenstebuijten uit Wytgaard, www.binnenstebuijten.nl).

Wij sluiten de special af met een warme kop kruidenthee met iets lekkers.

Deze special is geschikt voor iedereen, ervaring is niet nodig.

Je kunt je aanmelden via www.yogastudiozuidlanden.nl.

Prijs: 25 euro p.p

Yin Yoga special ``LOSLATEN``
Back to top of page