Nazomer yogaspecial ``Ruimte innemen``

Op zondag 29 augustus om 10 uur staat er weer een heerlijke yogaspecial op het rooster! Een special die je helemaal laat aarden. Als wij ons laten aarden, dan voelen wij ons stabiel en in verbinding met onszelf en voeden we onszelf met dat wat we echt nodig hebben.

Vanuit de meridiaanleer werk je met het ontspannen van het middenrif en het in balans brengen van de Milt- en Niermeridiaan. De milt gaat over (jezelf) voeden, je plek innemen en kunnen genieten. Bij onbalans maak je je energie ‘kleiner’ en zet je fysiek o.a.  het middenrif vast doordat je als  het ware geneigd bent om de adem in te houden. Als de milt in balans is kan je op een natuurlijke manier voor jezelf zorgen en jezelf ‘voeden’. Je eigen ruimte innemen en de ruimte daarvoor ook voelen.

Wat kan je verwachten?

We doen Yin en Restorative houdingen om o.a. de ademruimtes in het lichaam te openen. We sluiten af met een fijne ademtechniek. Tijdens de houdingen, als je het fijn vindt, krijg je hier en daar een kleine ‘touch’, of massage om nog meer te openen, te ontspannen en te verdiepen.

Na afloop drinken wij een heerlijke kop thee met wat lekkers.

Nazomer yogaspecial ``Ruimte innemen``
Back to top of page